sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Projekti vuodelle 2014

Tuntuuko koskaan siltä, että sitä jämähtää johonkin tuttuun ja turvalliseen, ruokailun osalta samoihin resepteihin, ravintolohin ja annoksiin? Itselläni meinaa helposti käydä näin. Päätimmekin poikaystäväni kanssa tehdä itsellemme haasteen tälle vuodelle: joka kuukausi käynti uudessa ravintolassa, tai siis meille uudessa. Vanhoissa tutuissa jos käydään, niin pyrin valitsemaan aiemmin kokeilemattoman annoksen. Katsotaan, muuttuuko tämän hetken oma Oulun TOP3 -listani vuoden loppuun menessä.

Arvostelujen taustalla on siis kaksi täysin muulla kuin ravintola-alalla vaikuttavaa innokasta ruokaharrastajaa. Arvostelujen ei ole tarkoitus olla ammattimaiseen näkökulmiin pyrkiviä, vaan tavallisten pulliaisten julkisia ja perusteltuja mielipiteitä, jotka tallennetaan tähän blogiin ensisijaisesti itseämme varten muistiin.

Toki on mukavaa, jos siitä joku muukin saa inspiraatiota ja innostusta! Toimikoon homma myös toisin päin: mikäli haluaisit kuulla mielipiteitämme jostain tietystä ravintolasta, otamme mielellämme ehdotuksia vastaan!


Oulun ravintolat ja annokset TOP3 tänään 01/2014

1. Garam Masala: Mutton Tikka
2. Ravintola Istanbul Oriental: Kuzu Shish
3. Crecian: Rosvopaisti Kleftiko


Kuva ravintola Crecianin www-sivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti